Op deze pagina wil ik enkele weblinks met jullie delen.

www.cdenv.be en www.cdenvgenk.be
Als eerste wil ik jullie linken met de website van CD&V, de partij waarvoor ik opkom in Genk voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2012. Hier vinden jullie extra informatie over de partij zelf, de mensen en het programma. Voor de enthousiastelingen onder jullie, hier kunnen jullie je aanmelden om ook lid te worden van onze partij!

www.genk.be
De tweede link is die van de stad Genk. Hier kan je altijd het laatste nieuws volgen en een overzicht vinden van alle activiteiten in en rond de stad!

www.chirobret-gelieren.be
Een derde link die ik met jullie wil delen is die van chiro Bret-Gelieren. Ik vind het enorm belangrijk dat alle jongeren zich (buiten) kunnen uitleven en steun graag organisaties zoals deze. Ik ben zelf 12 jaar lid geweest van deze chiro en ben daarna bij de leiding gegaan. Ik heb ook twee jaar de taak als hoofdleidster op mij genomen. Dit heeft mij enorm veel ervaring bijgebracht!

www.hbvl.be
De website van het belang van Limburg is mijn vierde weblink. Ik voel mij op de eerste plaats een echte Genkenaar, maar zeker ook een echte Limburger… en dus ook een echte wereldburger! Om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld maar zeker ook in Genk en omstreken lees ik dagelijks het nieuws op hbvl.be.

www.vlaanderenkiest.be
Op deze website staat duidelijk uitgelegd waarom we ook weer moeten stemmen, voor welke raden er gestemd wordt, hoe er in jouw gemeente gestemd wordt en zoveel meer!

Als laatste wil ik jullie nog enkele sites meedelen van de andere kandidaten. Ga ook zeker eens een kijkje nemen op hun site: