Jef Willems

Jef Willems is mijn grootvader en grote voorbeeld in de gemeentepolitiek. Hij is geboren in Opglabbeek, genoot van een lerarenopleiding in Maasmechelen, maar woont sinds 1951 in Genk. Hij was 27 jaar onderwijzer van het voorbereidend jaar in de vrije lagere jongensschool en nadien 10 jaar directeur. Hij was 16 jaar lang voorzitter van de CRM (nu Neos), 12 jaar actief als gemeenteraadslid en 22 jaar OCMW-raadslid. Nu geniet hij met volle teugen van het leven en is hij mijn grootste steun bij mijn eerste stappen in de politiek.

Math Willems

Math Willems, mijn nonkel, al jaren actief binnen de CD&V en mijn politieke peter. Hij is geboren en getogen in Genk, studeerde Economie aan de U-Hasselt en is getrouwd met Nicole Hayen ook een geboren en getogen Genkenaar. Sinds 1991 is hij zaakvoerder vanNew Lines NV en verzorgen zij o.m. audiovisuele ondersteuning aan tal van projecten.

Sus Bronckaers

Sus Bronckaers is de kleinzoon van Michel Indesteege en Claire Claes en de zoon van Jo Bronckaers en Mieke Indesteege. Sus en ik leerden elkaar kennen op de chiro en we zijn sinds 2007 een koppel. Na mijn studies besloten we al snel op onze eigen benen te staan en sinds september 2011 wonen we samen in Genk.

Anneleen Oyen

Anneleen Oyen is mijn zus. Ze woont in Nederland waar ze een doctoraat doet aan de technische universiteit in Delft. Mijn zus is het creatieve brein van het campagneteam. Zo heeft ze o.a. het logo uitgewerkt, de social cards ontwikkeld ed. Ze staat steeds voor me klaar en via de sociale media en skype kunnen we altijd met elkaar communiceren.

Marijn & Lambert Oyen-Willems

Lambert en Marijn Oyen-Willems zijn mijn ouders. Ze wonen in Genk en zijn beiden tewerkgesteld in het ZOL campus St-Jan . Zij steunen mij met deze uitdaging en staan mij bij met raad en daad.

Mieke & Jo Bronckaers-Indesteege

Jo en Mieke Bronckaers-Indesteege zijn de ouders van Sus. Beiden zijn geboren en getogen Genkenaars. Mieke is actief in het dag- en avondonderwijs voor volwassenen CVO VLL Genk. Jo is ingenieur bij de autobusbouwer Van Hool. Ook zij steunen mij in deze nieuwe uitdaging.

Nele Michiels & Daan Grochowczak

Nele Michiels ken ik al sinds de kleuterklas. Ook zij is een echte Genkenaar. We zaten allebei op de chiro en gingen vaak samen de wereld verkennen. Nele en haar vriend Daan steken steeds hun handen uit de mouwen om me te helpen.

Joris Bronckaers & Nele Volbragt

Joris is de broer van Sus en Nele is al sinds enige jaren zijn vriendin. Joris is ingenieur en Nele is toegepaste psychologe.